Diegem

The Wings - Ghelamco

Terug naar overzicht
The Wings - Ghelamco

WAYFINDING STUDIE

Voor een plek waar werk & welzijn hand in hand gaan.

Het is de eerste gecertificeerde CO²- en energieneutrale kantooromgeving van België, met drievoudige BREEAM Excellent-, WELL Gold- en DGNB Gold-certificering. Het gebouw wekt zelf zijn energie op die nodig is voor alle interne bedrijven en voorzieningen, zonder enige fossiele brandstof.

The Wings is een geavanceerde duurzame omgeving waar werk en welzijn perfect in balans zijn. Het prachtige concept is van de hand van architectenbureau Assar en is opgebouwd uit 4 kwadranten met een gezamenlijk atrium en grote ondergrondse parking.

Signburo 

Wayfinding Architects

Signburo kreeg de opdracht om een concept voor de bewegwijzering te bedenken alsook om de vormgeving ervan te bepalen. Het compleet concept werd gebaseerd op de organische vormen van de 4 kwadranten van het gebouw.

jl signs

Visual Guides

In samenwerking met JL Signs zijn deze vormen consequent doorgetrokken in alle elementen van de signalisatie. Van veiligheidspictogrammen tot glazen en verlichte infozuilen. Hierdoor past de look & feel van de bewegwijzering perfect in zijn omgeving. Passend bij het milieuvriendelijke opzet van het project hebben we gekozen voor aluminium en etroniet als basismaterialen voor de diverse elementen.

Heb je een gelijkaardig project? 
Daag ons uit!